LimosaLimosa Logee

Langere tijd bijkomen als LimosaLimosa Logee

Voor wie?

Ga je door een moeilijke tijd, wil je bijkomen van burn-out, ziekte, scheiding, of een andere lastige uitdaging in je leven? Heb je voor langere tijd rust en ruimte nodig om te herbronnen? Dan kan je tot maximaal een maand intrekken in ons zogenaamde ‘’plattelandsappartement’’. Deze zelfvoorzienende ruimte is gelegen in een bijgebouw op ons terrein en heeft een kleine leefruimte met kitchenette en twee slaapkamers met eigen badkamer. Of je slaapt desgewenst in een van onze 10 slaapkamers in de woonboerderij. Je bent als een logee, in die zin dat je mag meehelpen in het LimosaLimosa retraitecentrum, het hoeft beslist niet.

Helpt het jouw herstel om wat in onze moestuin te werken, te tuinieren, de dieren te eten te geven, eieren te rapen, een taart te bakken, de tafel te dekken, groenten snijden, dan ben je van harte welkom. Dit kan jou ondersteunen bij jouw terugkeer naar het ‘gewone’ leven, mocht dit nodig zijn; of bij het opstarten van een nieuw hoofdstuk op jouw levenspad. We bespreken graag met je wat jij nodig hebt om meer gegrond LimosaLimosa weer te kunnen verlaten.

Deelnemen aan het programma van LimosaLimosa Retreat

Je kan deelnemen aan het retraiteprogramma van LimosaLimosa Retreat, of deelnemen aan delen ervan. Je kan in je eigen maaltijden voorzien; en/of met ons of met onze gasten mee eten. Dit alles in overleg, we spreken graag wat jij nodig hebt. Je kan gebruik maken van ons zwembad, de warmwatertobbe en het atelier. Je kan intekenen voor een massage (extra kosten).

Geen therapeutisch centrum

We willen voor jouw welzijn benadrukken dat LimosaLimosa geen therapeutisch centrum is, wij bieden een plek voor rust, ruimte en reflectie. Als je extra psychologische ondersteuning nodig hebt, blijf die zelf opzoeken op de wellicht jouw bekende manier. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

LimosaLimosa Logee kosten

De kosten bedragen 100 euro per nacht op basis van bovenstaande. Mocht dit bedrag een probleem voor je zijn, dan kan je contact met ons opnemen. Zie verder algemene voorwaarden.

Scroll naar boven