De Retreats van LimosaLimosa

LimosaLimosa biedt 4 vormen van retraite aan. Kies welke bij jou past.

LimosaLimosa Retreat

Weer tot je jezelf komen, onder begeleiding, in klein groepsverband

Een meerdaagse retraite in de natuur voor wie de wens heeft zich terug te trekken, en toch niet alleen wil zijn. Een geborgen, rustige plek waar ieder zichzelf mag zijn, waar niets hoeft of moet, waar je tot inkeer en bezinning kan komen.

LimosaLimosa Solo Camping

Stilte camping, in eigen gezelschap

Zoek je tussen 15 maart en 30 oktober een kampeerervaring in stilte? LimosaLimosa Solo Camping is een stilte camping, waar je voor maximaal 4 weken in je eigen gezelschap vanuit jouw eigen tent of camper een plek vindt voor rust, ruimte en reflectie. Hier kan je mediteren, lezen, en mijmeren. Er zijn 12 kampeerplekken, de kampeerders praten niet met elkaar om zo de reis naar binnen te faciliteren.

LimosaLimosa Logee

Voor langere tijd bijkomen als LimosaLimosa logee

Ga je door een moeilijke tijd, wil je bijkomen van burn-out, ziekte, scheiding, of een andere lastige uitdaging in je leven? Heb je voor langere tijd rust en ruimte nodig om te herbronnen? Dan kan je tot maximaal 3 weken bij ons verblijven, mits er beschikbaarheid is.

Retreats/trainingen door Gastdocenten

LimosaLimosa werkt met regelmaat samen met gastdocenten of trainers waar wij een prettige band mee hebben. Zij bieden een gevarieerd aanbod van retraites en trainingen, die passen binnen de missie van LimosaLimosa.

Scroll naar boven