Reviews

Wat gasten schrijven over hun verblijf bij LimosaLimosa

Ik ben zeer dankbaar voor deze ervaring. Het gesprek met Ariane, de rust en de mooie natuur hebben bijgedragen aan heling en inzichten.

Marc

Nog geregeld kijk ik met warme gevoelens terug aan de retraite. Zo een prachtige plek met liefde verzorgd... en wat was het helpend!

Stephan J.

Wat was het fijn afgelopen week, ik kwam voor de tweede keer. Ik voel me er weer sterker door, weer meer vertrouwen. Nogmaals dank voor deze fijne dagen.

Elza Schippers

De rust en de stilte die ik ervaarde was bijzonder. Ik kreeg daardoor inzichten in het verwerkingsproces van het overlijden van mijn dochter. De cirkel is rond.

Ilou Felix

Wat een uniek bijzonder gebeuren. De zalige yoga en mindfull sessies met Ariane en Leonard, de diepgaande Compassionate Inquiry sessies met Ariane, de terugblik s' avonds rond het vuur, de stilte en zoveel wat ik nu niet helder in woorden kan brengen. Ik ben jullie dankbaar voor de bevrijdende energie die ik dankzij jullie ontmoeting nu ervaar.

Bettina

Toen ik naar LimosaLimosa kwam ging het even niet goed met me en ik had rust nodig. Ik kreeg viavia de tip door naar LimosaLimosa te gaan. Ik vond het eerst spannend, het voelde al snel vertrouwd, alsof ik er al een week was. Bij vertrek voelde ik me rustiger en sterker om het leven aan te gaan. Ik zou het voor geen goud willen hebben missen. Dankjewel Ariane en Leonard.

Alexandra van S.

Het atelier was mijn favoriete plek en ik realiseer me dat ik veel meer wil gaan tekenen en schilderen. Ik vond het verder heerlijk niets van iemand aan te hoeven trekken. Door mijn innerlijke criticus meer los te laten, kon ik zowel meer vriendelijk naar mezelf kijken als naar de andere deelnemers. Ik was graag langer gebleven.

Jacqueline

Ik heb veel en goed geslapen en voelde mij veilig en geborgen. Ariane en Leonard hebben mij geholpen weer te vertrouwen. Dat is echt een mijlpaal. Jullie zijn rijk aan wijsheid en heel edelmoedig. De dagen met jullie zat vol met kleine goedheden. Ik ben jullie uiterst dankbaar. Ik ga sparen voor de volgende keer…

Carmen

Deze retraite was een onverwacht groot cadeau. Ik sta er nog vaak bij stil. Het heeft me veel gebracht. Ik voelde me veilig bij jullie. En jullie hebben me ook geleerd dat verlangen mag.

Stéphanie Koenders

Het programma van meditatie, beweging en oefeningen was volledig in balans. Ik kreeg inzichten en heb kunnen loslaten. Thuis heb ik nog lang mogen nagenieten van het ontspannen gevoel. Jullie hebben echt iets fantastisch neergezet en bereikt met elkaar, wees ontzettend trots en blijf dit doen!

Anne H.

Een heerlijke tuin met veel plekjes om in alle rust ‘te zijn’, afgezonderd van anderen. Ik genoot van de stilte, van niets hoeven, even afstand nemen van de dagelijkse hectiek. Verder genoten van de fijne verschillende sessies met goede en zorgzame begeleiding en de fijne verzorging. Een heerlijke plek om te kunnen 'zijn'!

Margriet W.

Scroll naar boven