LimosaLimosa Solo Camping

Stilte camping, in eigen gezelschap

Voor wie?

Zoek je tussen 15 maart en 30 oktober een solo kampeerervaring in stilte? Op onze LimosaLimosa Solo Camping kan je in alle rust de reis naar binnen maken en mediteren, lezen, en mijmeren. Rondom is er volop natuur met wandel- en fietspaden. LimosaLimosa Solo Camping is een mini camping  voor gelijkgestemden (18+), waar je voor maximaal 3 weken in je eigen gezelschap vanuit jouw eigen tent of camper een plek vindt voor rust, ruimte en reflectie. Tussen 17 en 19 uur is er 'Cozy Connection Corner', de mogelijk om elkaars gezelligheid op te zoeken bij een klein kampvuur.  LimosaLimosa Solo Camping opent in maart 2025. Reserveer alvast hier.

Back to basics, in stilte

We hebben 12 kampeerplaatsen, op gepaste afstand van elkaar. Kampeerders respecteren elkaars wens tot stilte, met uitzondering van Cosy Connection Corner tussen 17 en 19 u (geen muziek, geen alcohol, wel gesprek). Centraal staat de ‘sociale en digitale detox’, de reis naar binnen. Tekenen in de natuur past hier bij, regelmatig organiseren we tekenworkshops in de natuur. Er is een nette ‘natte ruimte’ met 6 toiletten, 5 douches, wastafels en afwasgelegenheid. Hier kan je eventueel je telefoon opladen zodat je deze weer kan gebruiken bij vertrek, verder is er alleen elektriciteit op de 3 plekken voor campervans. Back to basics.

Praktische informatie

Wat mee te nemen? Denk aan waterdichte wandelschoenen, de wandelpaden kunnen nat, en/of modderig zijn. Er zijn beperkt leenfietsen aanwezig voor 15 euro per dag. Je bereid je eigen maaltijden, neem dus een gasstelletje mee. Je kan boodschappen doen in het nabijgelegen dorpje Heeten, 15 minuten fietsen.

Wij verzoeken je op het terrein van LimosaLimosa Solo Camping te blijven of van de openbare natuur rondom te genieten. De tuin van de woonboerderij zijn voor de gasten van LimosaLimosa Retreat.

LimosaLimosa Solo Camping kosten

De kosten bedragen 30 euro per nacht. Je betaalt vooruit. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Reserveren

    Zie verder onze algemene voorwaarden en huisregels.

    Jouw inschrijving is pas definitief nadat wij 1. contact met je opgenomen hebben, 2. jij de algemene voorwaarden/huisgeregels geakkoordeerd hebt (deze staan vanaf 2025 op de website) en 3. wij jouw betaling hebben ontvangen.

    We kijken er naar uit je te begroeten op de eerste solo & stilte camping van Nederland!

    Scroll naar boven