Contact

Adres en locatie van LimosaLimosa, een plek voor rust, ruimte en reflectie
LimosaLimosa impressie 44

Contact

LimosaLimosa
Zonnenbergen 6
8111TC Heeten
LimosaLimosa.office@gmail.com

Ariane van Notten: 06 53 25 35 21
Leonard de Mol van Otterloo: 06 30 31 46 23

KvK 84346418

Bereikbaarheid

Per fiets

’t Liefst kom je met de fiets, dat is de meest ‘groene’ vorm van transport. Vanaf Station Deventer of Station Raalte is het 30 - 40 min fietsen.

Per openbaar vervoer

Het is mogelijk met het openbaar vervoer te komen, vanaf station Deventer en Raalte neem je streekbus 517, tot halte Zonnenbergerdijk, Heeten. Deze bus rijdt eens per uur, check van te voren www.reisinfo.rrreis.nl. Vandaar is het 20 minuten lopen in een rechte, mooie lijn naar LimosaLimosa. Indien gewenst, kunnen we je van de halte ophalen, neem dan een dag van tevoren contact met ons op. Is het voor jou belangrijk dat we je bij station Deventer of Raalte ophalen, dan halen we je daar op.

Per auto

Kom je met de auto, LimosaLimosa ligt op een kwartier rijden van de A1, afslag 24 Deventer-Oost/Raalte.

Let op: van welke richting je ook komt, zet in het navigatiesysteem eerst ‘Bolmansdijk West Zijde, Heeten’. Pas daarna Zonnenbergen 6. Alleen als je een witgroene hangbrug aan je rechterkant ziet, rij je links de onverharde weg op, na 50 meter zie je LimosaLimosa links op de hoek. Bij regen kan het hier (uitermate) modderig zijn. Auto’s komen zelden vast te zitten, wil je de laatste 5 minuten liever lopen, parkeer je auto aan de Bolmansdijk. Volg je deze instructie niet, dan is de kans groot dat je door de navigatie ‘achterom’ wordt geleid en voor een gesloten landweg komt te staan. Dan dien je alsnog een kwartier om te rijden.

Je kan parkeren op ons parkeerterrein.
Er is een laadpaal voor twee auto’s aanwezig.

 

Scroll naar boven