LimosaLimosa Solo Camping

Stilte camping, in eigen gezelschap

Voor wie?

Zoek je tussen 15 maart en 30 oktober een kampeerervaring in stilte? Met volop wandel- en fietspaden rondom? LimosaLimosa Solo Camping is een mini stilte camping, waar je voor maximaal 4 weken in je eigen gezelschap vanuit jouw eigen tent of camper een plek vindt voor rust, ruimte en reflectie. Hier kan je naar hartelust mediteren, lezen, en mijmeren. LimosaLimosa Solo camping opent in maart 2025. Reserveer alvast hier.

Back to basics, in stilte

We hebben 12 kampeerplaatsen, op gepaste afstand van elkaar. Kampeerders respecteren de stilte en praten ook niet met elkaar. Centraal staat de ‘sociale detox’, de reis naar binnen. Er is een nette ‘natte ruimte’ met 4 toiletten, 4 douches, wastafels en afwasgelegenheid. Hier kan je eventueel je telefoon opladen, verder is er geen elektriciteit. Back to basics.

Praktische informatie

Wat mee te nemen? Denk aan waterdichte wandelschoenen, de wandelpaden kunnen nat, en/of modderig zijn. Er zijn beperkt leenfietsen aanwezig voor 15 euro per dag. Je bereid je eigen maaltijden, neem dus een gasstelletje mee. Je kan boodschappen doen in het nabijgelegen dorpje Heeten, 15 minuten fietsen.

Wij verzoeken je op het terrein van LimosaLimosa Solo Camping te blijven of van de openbare natuur rondom te genieten. De tuin van de woonboerderij zijn voor de gasten van LimosaLimosa Retreat. Je bent natuurlijk welkom om (ook) voor dit aanbod te kiezen, of hier een andere keer voor terug te komen!

LimosaLimosa Solo Camping kosten

De kosten bedragen 30 euro per nacht. Je betaalt vooruit. Zie verder onze algemene voorwaarden.

Scroll naar boven