LimosaLimosa Verhuur

Locatieverhuur voor groepen vanaf 6 personen tot 24 personen

Voor wie?

LimosaLimosa is een ideale plek voor groepen van 6 tot 12 personen, inclusief de begeleiding. Daar boven op, in het kampeerseizoen zijn 12 kampeerplekken af te huren. LimosaLimosa verhuurt aan derden die een warme en comfortabele plek zoeken voor hun eigen programma, dat past binnen de missie van LimosaLimosa, een plek voor rust, ruimte en reflectie.

Beschikbare ruimten

10 slaapkamers

LimosaLimosa heeft 10 eenpersoon slaapkamers met ruim bed (matras 120 of 140) in de woonboerderij. Elke slaapkamer heeft een eigen (kleine) badkamer met douche; sommigen kamers hebben een douche-badcombinatie.

Plattelandsappartement met 2 slaapkamers

Tevens is er een plattelandsappartement met 2 eenpersoonslaapkamers, en een kleine verblijfruimte met kitchenette. Dit appartement is ideaal voor de begeleider(s).

12 kampeerplaatsen

Op onze mini camping kunnen tussen 15 maart en 31 oktober 12 tenten of campers neergezet worden. In de ‘natte ruimte’ zijn 4 douches en 4 toiletten.

Leefruimtes

De groep kan gebruik maken van een grote woonkamer met aangrenzend een lichte serre.  Ook van een goed uitgeruste keuken, met aangrenzend een eetkamer. Zowel in de woonkamer als in de eetkamer staat een tafel waar (krap) 14 personen aan passen. Voor de maaltijden dient zelf gezorgd te worden. Wij kunnen cateraars aanraden. Verblijft desgewenst een cateraar/kok op het terrein, dan slaapt deze persoon in een van bovengenoemde slaapvertrekken.

Zaal

In Het Houten Huys is een (yoga)zaal met een afmeting van 8 bij 12 m2. Er is een halletje met een kitchenette voor thee. Er zijn yogamatten en props aanwezig voor 14 personen.

Op verzoek kan een beamer geregeld worden. Er is een flipover.

Buitenfaciliteiten

Het gebruik van de tuin, de warmwatertobbe, het atelier en de massageruimte is inbegrepen.

Belangrijk om te weten

LimosaLimosa is een rookvrije plek, met uitzondering van een aangegeven gedeelte op het parkeerterrein. LimosaLimosa is een drugsvrije plek. Er wordt geen alcohol geschonken en/of gedronken. Psychedilica, in welke vorm dan ook, mogen niet aangeboden worden en/of genuttigd. Lees verder over onze huisregels in de algemene voorwaarden voor verhuur.

We werken en denken graag met je mee

We werken graag samen met verwante organisaties die retraites of trainingen bij ons willen organiseren, in lijn met de missie van LimosaLimosa, een plek voor rust, ruimte en reflectie. We weten dat details belangrijk zijn. We denken graag mee. Wanneer van toepassing, nemen we je desgewenst mee in onze boekingsagenda.

Informeer naar de mogelijkheden

  Minimum en maximum aantal personen, inclusief trainers (wij beschikken over 12 slaapkamers; op onze camping is altijd plek voor een camper; tijdens het kampeerseizoen zijn er in totaal 12 kampeerplaatsen)

  Periode/datum waarop u de retraite/training wilt geven

  We weten dat psychedelica kunnen bijdragen aan genezing, toch staan ​​we bij LimosaLimosa geen psychedelica toe in welke vorm dan ook, hetzelfde geldt voor alcoholgebruik.

  Agenda

  Een overzicht van de beschikbare data

  Scroll naar boven